Sunday, 3 June 2012

kepada awak M.A.A.R

tetibe tengah-tengah malam macam ni nak update blog plak..sebenarnye ade cerita yang sy ingin kongsi kan kepada semua pembaca...mungkin ade la kot orang yang bce blog sy ni...sy sebenarnye mint salah seorang rakan facebook sy ni..kteorg ni kira rapat jg la dlm dunia facebook ni..penah chatting each other..penah komen-mengomen kt status....dan dri stu sy semakin lma sy chatting ngn die semakin hari semkin sy suke kt die....kteorg x la chatting sgt pown...tp sy da mula suke kan die...dulu die ade couple tp skg ni die da x de kaple kowt..enth la..sush sy nak jangke die ni....tp ari tu sy ade bce status die...status die mcm sedih dan mcm bwu ptus ngn kaple die je...sy pown bg la nsiht jgn la sedih sebb die masih lagi ade kwn2 facebook die yang masih sayangkan die termsuk sy...tp sy x penah nak luahkan ape yang sy rse kt die....sy takut...ye la die tu boleh tahan orangnye..ramai jg la yang minat kt die ni....sy nk cuba luahkan perasaan sy kt die tp msih x boleh2 lg...sy tkt die x ley trima sy ye la kan sebb sy dengan die hanya bertegur dekt fb je mane la pnah jmpa face to face lg kan..gelaran sy bg kt die MAAR..ade maksud yang tersembunyi di sebalik perkataan tu....dan ade satu hari tu kawan die cakap ade slah sorg kwn fb MAAR ni suke kt die....mksudnye secret admirer la...tp kwn fb die x bg taw sape...sy rse ramai sgt secret admirer MAAR ni termasuk sy...then sy pown komen kt photo post fb die tu....' hah salah sorangnye sy la tu MAAR'....tp dengan nada yg selambe dan mcm main2...the facts is yes...i'm one of your secret admirer...tp sy x pnah bg taw kt die smpai skg yg sy suke sangat kt die...sy ske tgk muke die....comel sgt.....sy penah ajak die kuar tgk wayang tp die cakap x janji sebb die bz dengan keje die so sy faham la....die ni asal orang melaka...memg asl sane...die tua pd sy hurm x sure umr die bpe tp 20 ++ la....sy teringin sgt nk jmpe de face to face tp x berkesempatan lagi.....kalau berkesempatan satu hari nanti sy akan bg taw kt die jg yang sy suke kt die dan sy secret admirer die....kalau die bce blog sy ni sy harap die taw yang sy betul2 suke kn die....bukn sebb die tu siape tapi sy ikhlas suke kan die....


p/s - awak kalau awk bce blog sy kali ni,sy nk minta maaf sebab sy x bg taw kt awk slama ni yang sy ske kan awk..bukan sy x nk bg taw tp mase tu awk msih lg ade kaple jd sy x nk rosak kan hbgan awk tu....so skg sy nk mengaku yang sy betul2 suke kan awak dan sy secret admirer awk M.A.A.R..........