Monday, 31 October 2011

November is back!!!!!

November...November...November!!!! what is the special about this month?hurm...yeah now i knew it...its about the DATE...but what DATE????? hurm may be this DATE 1.11.2011...owwwhhhhh...sssoooo sswweettt!! thats not DATE thats a number , a special number in this month...hah.... number 11111...beautiful number who declared couple or get married or honeymoon on this month..haha...and one more thing i can not wait also for this number in this month that is number 11.11.2011...haha once again beautiful number am i right?hehe...actually i not realised today is november and when i online facebook all my friend status about this month NOVEMBER...haha...ok in this month may be can bring me a blast day or something can make me happy...b'coz i wanna forget about the past , wanna forget everything about my past last month...now i want closed old book and i wanna open new book...

so, thats all what i want told u today.hehe...tu jew ape sy nk citew mlm ni...hehe..next time if i have a new story i will post ok...we story - mory again yeah...ok thas all..bye , take care and have a nice day and morning..bubye... ;)

Friday, 28 October 2011

kisag aku dan dia.....

susah untuk aku gambarkan betapa sedih dan sayu bile aku terpaksa meninggalkan orang yang aku sayang untuk orang lain...susah sangat...tpi aku harus rela kan die pergi ngan orang yg berhak untuk menyayangi dia dari aku....aku ingin kenang balik mse kali pertama aku jmpe ngan si dia.........

~ aku ingt lagi waktu tu aku ngah tggu flight kt LCCT dri kL balik ke kedah..hehe..aku sorang2 jew mase tu...mase tu aku ngah cuti semster sbb tu aku balik naik flight...cpat skit kan...klau naik bas smpai lmbat...aku kt LcCt tu sorang2  tggu kt balai perlepasan...flight aku pkol 10.30 pagi so aku kna ade kt LcCt tu 2 jam sblom berlepas...so aku stay lame jg la kt LcCT tu...sambil ak tggu flight tu ak bce la mjlah yg aku beli wktu otw tu...tbe2 aku rse nk terkucil plak...dah x tahan sgt dah ni..klau than ak nk jew buang dlm flight jp g ahakz...then aku rush ler g toilet ngah kelam kabut aku g toilet td ak terlanggar sorang mamat ni...waktu tu die pown nk msok dlm toilet jg...ak terlanggar die...adoooiiiii aaiiii.....malu aku...ahakz...then aku ckap sorry kt die..and die kte ''owh its ok,i taw u nk cepat''...ahakz cm taw2 jew ak nk cept kan...ok x pe la...pas selesai aku melpaskan  ketagih aku tu..ak pown kuar dri toilet....nk dekt smpai jew kat tmpt ak duduk td...ak terkejut berok!!!! alamak!!!!! jeng jeng jeng jeng!!!!!!! taw x ape yg ak terkejutnyew.....ahaha..ak terkejut la sbb mamat yg ak terlanggar td die pown duduk kt tmpat yg sme ak ngh tggu flight...ak pown ngan mukew donnow jew duduk kt stu,,,ahakz...die pown terkejut jg bile ak dok kt stu..pas tu die tnyew ak "eh ni tmpat awk ke?" ak pown ckap la ye..pas tu die kate owh sorry igtkn x de org td...so tu brang awk la ye die tnyew lg...ak pown ckap blik " ye brang sy,sy ngah cutie sem skg ni...nk blik kg..tu yg bwa brang bnyak tu"...then die senyum jew....dekt 50 mint jg la ak ngn chit chat chut chot smntra tggu flight....lepas 10 mint cm tu klau x slap...balai pelpasan wat announce untuk flight ak..then ak pown grak la...pas tu x semena2 nyew die ckap " hurm ni no phone i law ade pa pe just msg or kol me"...ak pown mase tu..agak tkut la...tbe2 jew bg no phone die kt ak..then die ktew lg " no u brape ye?"....so nk jg hti die ak pown bg la no ak kt die...mule2 tu tkot la jg nk no ak kt die tp enthlah hti aku ckap die tu baik n jjur...then ak bg jew...pas tu ak nek flight...

~ dah seminggu ak kt umah,ak dapt kol dri someone..no tu memg aku x kna..sbb ak x de pown no tu...first aku x angkt pown kol tu..then da 5 kli hp aku asyik berbunyi jew..so ak pown agkt...ak tnye la sape?dpt mne no ak?wh da mcm polis da ak tnyew kn...pas org yg kol ak tu pown bg taw...rupe2nyew yg kol aku tu mamat yg aku jmpe kt LCcT ari tu mse ak tggu flight...haha...ak x sgke die nk kol ak...ak tnyew die...np die kol gne no lain...sbb mse die bg no tu no lain..die kol gne no lain...ak plik la jg kan....die bg taw ak no yg die gne tu no opis die...so ak x ksah la ble die ckap tu..tkot jg ak mne la taw die ni agen menjual no.phone ke..ehehe...hurm..lame jg la kteorg borak kt phone smpai panas tlinge ak...so dri stu ak knal die...taw die stay mne..kje ape...umr die....for you information,umr die ni da 27 his year and he has son hurm 1 years old....die ni duda...hehe....mulai saat tu kami slalu berhubung smpai sekrang....die ni kje sbgai internal design ngn syarikt perkapalan (CRUISE SHIP) kt singapore...so die jrang ade kt malaysia.hehe.....semakin lama aku kenal die.semakin sayang aku kt die tu semakin tinggi...hehe...die ni seorang yang caring , jujur , ikhlas m setia , talkative , happy go lucky dan gile2 cm ak...wlaupown jrang jumpe tp die sangat setia ngn aku...ye la ku ni masih bljar so nk kuar date pown jrang la...aku bljar kt melaka die stay kL memang x la tiap2 hri ak g kL kan....klau x jmpe pown kteorg skype jew..untuk lepaskan rndu yg terpendam..hehe

~ tapi semua tu dah jd kenangan yg terindah dlm memori hdup ak...sebb die dah ade tanggungjwab yg sngt besar skg ni...hurmm....trikh keramat 16 / 10 / 2011 adalah hari pling bhagia wat die tp hri paling sedih dan sayu bg aku....sbb pada tarikh tu die melangsungkan perkahwinan ngn manusia yg bergelar wanita...die ade jemput aku dtg pade mjlis perkahwinan die...hurm...aku memang nk g mjlis die...tp ak x sanggup tgk die....memag ak da redha die pergi tggal ak untuk orang lain...ye tu memg masa depan die...tp 3 hri sblom perkahwinan tu berlangsong die ade bg taw kt ak,mungkin dei x kn bhgie ngn istri die skg ni sbb die kahwin bukan atas dsar sbb cinta tp atas paksaan oleh family die....die jg ade bg taw kt ak yg die nk btalkan mjlis perkahwinan die....disebabkan aku sayang die sngt2 aku bg die semangat untk meneruskan perkahwinan die...ak bg taw die...itu mase depan die dan anak die...insyallah istri die boleyh bg kebahagiaan untuk die...die jg tkt istri die x bley trima anak die nt...aku nshatkan jgn fkir negtif...fkir psitif...istri die msti bley trima ank die...ats nsihat dan dorngan yg ak bg alhamdulillah die truskan majlis tu tp ak x dtg mse mjlis tu diadakan...

~ semggu lepas majlis tu berlangsong, die kol ak die ckap die rndu nk ckap ngn ak..ok la ak x ksah la die nk kol ke ape...then mlm tu ak ngn dei webcam gnew skype...and he introduce me to his wife...ok la not bad..beautiful women...hehe...and he says me as his adopt brother...huhuu...pndai die cover... and we still contact until now....ak sekrang ni dah  bley trima die pegi meninggalkan aku..tp smpai skrang aku masih sayangkan die...i still kept his picture...dan die pnah kate kt ak wktu kmi 'cple' dlu... "walau ape pown yang terjadi,saya sayangkan awak sampai bile2...awak janji dengan saya..awak simpan gambar saya elok2,please promise me." jd ak kna tunaikan jnji ak untuk die...ak simpan gmbar die....


begitulah kisah aku dan si dia dari awal kteorg kenal smpai die kahwin skrang ni...wlaupown die dah kahwin die still contact ak...kmi x lost cntact...so skg ni ak anggap die sbgai 'abang' aku..bukn lagi teman istmwa dlm hati aku....

Wednesday, 26 October 2011

i love this song...Malaysian artist who success in an international

Fesyen...

Fesyen ooohhhh fesyen....hah tu la tjok or topic sy untuk blog kali ni...ehehe...sy rse tajuk ni agak sesuai ngan zaman skarang sbb zaman sekrang ni dah moden dan klau kitew tengok kebnyakkan dari segi pakian , gaya rambut , dari baju hingga ke kasut penuh dengan fesyen yang tersndri...BETOL x?????hehehe.....ye la zaman dah maju dan orang pown nk maju jg la kan....korang semua mint fesyen tak?tipu lah klau korang x minat fesyen kan,,,ahakz....sy sndri pown mnat fesyen....tp fesyen yang kte gayakan tu kne la bersesuaian dengan umr dan personaliti kitew.....remaja - remaja zaman sekarang ni hdup penuh dengan fesyen x kirew lah lelaki atau perempuan....dlu orang ckap fesyen ni hnya untuk lelaki jew...betul ke?????tak lah.....lelaki pown boleh berfesyen jg la....sape katew x boley.....huhuu.....zaman dah maju bukn mcm zaman dlu la....klau korang tgk zaman sekrang ni kan..lelaki lebih berfesyen dari permpuan...hah cam new tu?????hehe....berfesyen ni bukan dari segi pkaian sjew malahan fesyen ni jg dari segi penampilan diri korang semua termasuk lah penjagaan muka anda....bagi lelaki korang tak perlu risau sebb skarang ni ade penjagaan kulit khas bagi lelaki...penjagaan kulit yg pling berkesan ialah L'OREAL...alah yang duta iklan tu Aaron Aziz tu..hehe...produk ni sesuai sgt untuk lelaki...bukan perempuan jew yg kna jg kulit mukew tp lelaki pown perlu menjaga kulit mukew.....zaman sekrang ni x kish la lelaki nk jg kulit mkew pown..ape ktew orang lelaki yg jgew kult mkew tu lelaki MASKULIN...bagi perempuan plak,sy x pasti produk ape pling sesuai...hehe..tp slalu nye sy tgk ade sesetengah pkai SK-II hehe..tp mahal la...kan skg ni kan ade produk bru bg permpuan, ala DIVA Malaysia pnyew produk tu SIMPLY SITI...produk tu harga die sngt berpatutan dan sangat bagus...hehe...

ok back to our main topic...FESYEN...hahaha....kite tgk skg ni kan fesyen bermcam-mcam fesyen yg dpt kte  tgk...mcm hurm....fesyen rambut K-POP,MAW-HOCK (sorry lau salah eja) hehe...dan mcm2 lg lah..hehe....kalau nk ikt satu2 fesyen tu memg x sempat..huhuhu......so kte ikt lah yang mnew sempat ye...hehehe....ape lg ye psal fesyen ni...hehe...bnyak sgt la pasl fesyen ni...dah x taw nk ckp yg mne stu,hehe....boleh dikatakan ktew smua ni hdup dl, berfesyen dah...hehehe....betul ke orang ckap klau nk berfesyen n kte kna stand-by duit yg bnyak...hurm bg sy x la....klau nk bli bju ke suar ke ksut ke ape2 ke mengenai fesyen ktew boleh beli yg mrah2 jew...asal kan pkaian yg ktew beli tu ktew pndai berfesyen,...klu nk berfesyen ni x semestinyew kna bli bju yg mhal2....yg murah2 pown boley jg nk berfesyen asal kan ktew sendri yg pkndai gaya kanyew....itu pendpat sy ler...hehe....ok lah sampai sini sje sy pnyew celoteh yew...hehe..semga berjumpew lg....dddddhhhaaaaaa!!!


p / s - nk berfesyen boley tapi berpada-pada yew!!!

Monday, 24 October 2011

Fakta-Fakta & Fakta...hehehehe!!!!!

hai-hai semua...hah sy adew satu fakta yang ptot korang semua tahu..hehe...tpi fakta ni lebih cenderung kepada kaum lelaki lorwh...tapi x pew...kaum pompuan pown boley bce bnda ni...x de pa pe masalah pown...ahakz...hurm korang mesti penah jatuh cinta kan...tapi ada satu benda yang lelaki dan perempuan..OK!!! baca ni .....

::: JATUH CINTA LAGI....LAGI-LAGI KU JATUH CINTA...

> Lelaki lebih cenderung jatuh cinta pada pandangan pertama berbanding wanita. Kebanyakan lelaki mengakui, mereka lebih mudah jatuh cinta sebanyak lebih daripada tiga kali dalam semumur hidupnya....haha...power tak lelaki zaman sekarang ni....hehe....kepada perempuan di luar sana...berhati-hati ye!!!!walaupun anda adalah cinta pertama si lelaki ni....tpi jngan pelik kalau boyfrend anda jatuh cinta dekt si perempuan lain.....

::: LELAKI JUGA BERSEDIH

> Lelaki juga manusai yang mempunyai perasaan sedih , gembira ,marah dan sebagainya....maka jangan hairanlah 16% lelaki menangis ketika berhadapan dengan berita-berita yang menyedihkan seperti kematian...jadi perempuan di luar sana, anda jangan ingat hati lelaki ni keras ok!!!jangan ingat lelaki ni ego tinggi...malah lelaki juga mempunyai perasaan seperti anda....diluar nampak keras dan jantan..tetapi didalam sangat lembut...tidak hairanlah jika si lelaki menangis jika ditinggalkan seseorang yang dia sayang...

::: LELAKI MATI CEPAT BERBANDING WANITA?????BETUL KE???

> Kelebihan utama dilahirkan sebagai seorang perempuan adalah mereka dikatakan hidup lebih lama berbanding dengan lelaki....jangkaan hayat secara purata adalah 81.3 bagi perempuan manakala lelaki pula adalah 76.9....BIAR BETUL???????!!!!! hah bagi lelaki diluar sana....korang kena jaga pemakanan dan kesihatan korang....JANGAN SESEKALI MEROKOK...kerana boleh membawa maut.....

::: KIDAL KAYA????BETUL KAH INI!!!!!

>haha korang percaya tak orang yang tulis tangan kidal atau wat pe kje tangan kidal ni ley kaya pada masa akan datang...mesti korang tak cayew kan...tak pe - tak pa...korang bacew nih.....
               
          ~ Satu kajian mendapati lelaki yang kidal secara puratanya 15 % mempunyai pendapatan yang lebih berbanding mereka yang menggunakan tangan kanan. Jika si kidal ini berpelajaran tinggi, jumlah berkenaan akan meningkat kepada 26%.... ~

So korang percaya tak sekarang ni.heheheeh....so,korang-korang yang tulis tangan kanan tu tak kire lah laki ke pompuan ke...korang tukar la tulis tangan kiri plak...ahakz....



OK lah...sampai sini jew sy bg informasi mengenai cinta,lelaki dan sebagainya..kalau nak tahu lagiii.tunggu la yew!!!hehehe..bubye....

Thursday, 20 October 2011

Cita-Cita?????

Cita-cita??? sebenarnye cita-cita aku ni banyak..hahaha...entah la yang mana satu aku nk jadi pown aku x taw...hehehe...tapi yang aku minat sangat nk jd ialah Pramugara ( cabin crew / flight attendent) hehehe...tak kisah la dibwah syrikat mnew pown...asal kan dapt jg pramugara...kuikuikui...thats my ambition when i form 3....i dont know what is the special flight attendent for me...hurm...may be that work just stay on airplane....may be la.....ade sesetengah orang cakap, yang pramugara ni same jew mcm pelayan kt restaurant tp ni mewah skit la atas kapal terbang...betul ke????dan ade sesetengah orang cakap jg yg pramugara ni jyst nk popular jew...ye la...gaji mahal...dpt g negara orang dan mcm2 lah....tapi aku tak kisah pown ape yg orang nk ckap pasal kje ni...yang penting kje ni halal bagi aku sudah...memang betul pramugara /pramugari ni kje die mcm pelayan kt restaurant tp aku x ksah la semua tu asalkan aku dpt capai cita2 aku sbg seorang ' cabin crew' coz that my ambition when i small....before i continued my study....bilew aku smbung blajar ade la salah sorang class,ate aku ni fanatic sangat ngn kje pramugra ni..smpai assgnment individu pown die wt tjuk mengenai pramugara ni..hehe...dan ade sorang budak pmpuan dlm kelas aku ni...kaka die kje pramugari dekt Air Asia....dan die pnah cite pengalaman kakak die sbg pramugari...bile ak dngar tu...memang seronok sngt...dan semakin semngat untuk aku mngejar cita2 aku ni...hehehe......dan kebetulan pulak taun ni..bulan 6 ari tu....ade temuduga untk jadi cabin crew MAS...then aku pown g la cube...hehehe.....bile smpai jew sne...mak aiiiii!!!!! punyew la ramai yg nk jd.....dan ramai lelaki2 yg hensem dan jambu2...ade sorang mamat ni...die ni hensem sangat...bntuk bdan biley jd model...dengan tnggi, bdan tough dan kulit putih merah...b.i die jgn ckap la....memang influenced giler2 kowt...aku rse ramai2 kt stu aku jew mcm low profile...hehehe......then tibe glran aku...msok la....ok tggi ngn b.MI ku ckup....then msok first stage....and one of the interviewers ask me...ask me to introduce myself and ask me why i choose MAS? all in english....then i answered....about 15 min after that,the interviewers said " i'm sorry azlan,please try again after this.." maknenye aku x dpt la....kuang3...hehehe...then aku tnye slah sorang pramugara ni,die kte kt aku klau nk jd pramugra kt MAS kna dtg intvriew bnyak kali bwu dpt..die kali ke 6 bwu dpt jd pramugra tu...hehehe...memang sush sangt nk jd cabin crew ni...ingtkan senang...just orang yg nasib baik je yg dapt first trial...hehehe....so x pe la...i just contibued my study.,...after diploma insyallah pergi intview tu balik...hehehe......



ok lah sampai disini sje kte bercerita pasl cita2 ni ye....nt jumpew lagi...bye2,.......

bukan ku tak sudi


kini life aku x mcam dulu..dulu ade orang yang aku sayang..dan ade orang yang sayang kt aku..tp kini dah berubah...dah tak de sape2 lg yg sayang aku...hurm..family2 aku memg la sayangkan aku..maksud aku...my love...faham2 la sendri ye...bile tak de orang yg istimewa dlm hdup aku,,aku rse sunyi...sepi...sedih jew...skg ni aku tak boley tgk orang happy...aku pown tak taw npe...bile tgk orang happy...aku rsew sunyi sangt2 sbb aku da tak de sape2 yg boley aku paggil SAYANG , BABY , BUCUX , MANJEW......klau dulu....ade jg orang yang slalu kol aku, webcam ngn aku...gaduh2 manjew ngan aku tpi skg tidak lagi...aku sedih sangat2...memang susah untuk aku lupakan dia....sekrang ni die dah kahwen...ahad ni kendri kahwen die...die ade jemput aku...aku mungkin tak dpat datang...sebab pertama jauh..sebab yang kedua aku tak boleh tengok die...aku tkowt kalau pergi kendri kahwen dia aku akan menangis tak henti....sebab aku masih sayangkan die....aku masih rindukan die....die segala-galanya dalam hdup aku....mse aku dlm hbungan dengan die...aku happy sangat...tp skg hati aku ni kosong tiada sape2 lg...kosong bagaikan tidak berpenghuni....sampai sekrang aku masih ingat kenangan aku dengan die...die ade bg taw kt aku yg die nk truskn hubngan ni wlaupown die da kahwen...tp aku menolak...sbb aku x nak istri die tau prngai die...aku tak sanggup nk lukakan orang yang sayangkan die....biarlah aku undurkan diri demi kebahagiaan die...yang cuma aku boleh cakap...aku doakan die bahagia hingga akhir hayat....dan aku akan merindui dia selama2nya,....tiada lagi panggilan sayang , baby , bucux , manjew...tiada lagi webcam dan skype , tiada lagi msej dri die ,tiada lagi orang yang kol aku tiap2 malam ,dan aku lpas ni tidak lagi bngun pagi kol pagi2 kejutkan die pergi keje....semua tu hanya tinggal kenangan.....................biar kan kenangan tu jadi sebuah memori yang indah dalam hidup aku buat selam-lamanya........dan aku masih sayangkan dia sehingga sekrang...dia tiada penggantinya...........



i need my own space rite now..just leave me alone....






Wednesday, 19 October 2011

just for you

remaja dan cinta????

Korang taw ke ape itu cinta...cinta ni banyakkk...ade cinta monyet...cinta buta dan macam2 cinta lagilah..so kalau korang x taw ape itu cinta..korang bce kt bwah ni ok........




Cinta ketika remaja, adakah ia perlu, harus atau tidak? Terdapat pelbagai pendapat tentang hal ini namun bagi saya cinta sesama insan ketika remaja boleh dijalinkan asalkan masing-masing tahu batasan dan mengawal perasaan cinta itu.


Perasaan untuk mencintai dan dicintai memang tidak dapat dielakkan oleh semua insan terutamanya bagi remaja. Perhubungan ini seharusnya membawa kesan yang positif bagi remaja kerana mereka mempunyai pendorong untuk memberi galakan atau persaigan dalam bidang pelajaran selain daripada ibu bapa mereka yang sentiasa mendoakan kejayaan mereka.

Namun remaja haruslah mengamalkan sikap berhati-hati dan tidak melanggar batasan adat timur dan agama semasa bercinta. Mereka seharusnya mengikut perasaan remaja mereka dan sama-sama belajar untuk menjadi orang dewasa yang lebih baik.

Ramai pasangan yang melafazkan cinta, tetapi sebenarnya mereka tidak mengetahui mengapa dan Kenapa mereka bercinta. Alam percintaan sememangnya indah, bagi pasangan yang dilamun cinta, dunia ini ibarat mereka yang punya.


Namun begitu masih ramai yang tidak mengetahui apa itu cinta dan bagaimana mahu menjadikan ikatan cinta yang dijalin akan terus membawa ke jinjing pelamin. Kefahaman tentang konsep cinta antara lelaki dan wanita perlu diketahui serba sedikit agar hubungan cinta yang dijalin tidak membawa kepada kekecewaan.

Bagi wanita cinta adalah sejenis emosi. Kepada orang lelaki cinta adalah suatu peristiwa, suatu kejadian dan bukannya emosi. Setiap peristiwa mempunyai permulaan dan penghujung. oleh itu bagi orang lelaki sekali mereka jatuh cinta dengan wanita, maka cinta itu akan terus kekal jika tiada halangan yang menimpa.

Oleh sebab itu, lelaki apabila telah melafazkan cintanya kepada wanita, tidak kiralah melalui apa sekali pun, sama ada ikatan janji yang diucapkan sesama sendiri, ikatan tali pertunangan, mahupun melalui pernikahan, maka baginya selepas itu perkataan cinta tidak perlu disebut-sebut lagi.

Berlainan pula dengan wanita, mereka mahu sentiasa mendengar kata-kata belaian kasih dibisikan di telinga mereka walaupun seribu kali dalam sehari. Inilah yang menjadi perbezaan ketara istilah "cinta" bagi lelaki dan wanita.








sumber :http://halaqah.net/v10/index.php?topic=912.0

Sunday, 16 October 2011

ok time to blog again.......

hai semua....eh lupew plak nak bagi salam...assalam semua...hihihi..jangan marah yew...masa untuk blog dan gosip2 sudah tiba...asyik2 ber'fb' jew kan...kadan2 tu nak jg ber'blog' jg....hahaha...ok lah nak citer ape ye kali ni...jap ek nk pikio jap..hihihiihi..... :) ok lah kali ni kitew nk cite tp x nak la gosip2...insf 50 mint kjap....

pejam celik pejam celik dah nk dekt bulan 11 dah....ala x puas la cuti...nk cuti lagi....hihihi......rase nak g vacation la ngn family nt...tp nk g manew ek...hah...Penang pown ok jg...dah lama x g penang...pi pekena nasi andaq sedas....hehehe.....kalau nk g penang nt nak g manew jew....bukit bendera , batu feringghi , chariw star , padang kota.....where is the best place kt penang ye...hurm...pesta penang lambt lg..bulan 12 bu bukak...hurm queensbay..ade apew jew?hurm.....nt2 la fkirkan..haha......

so, smpai sni jew la yew..smga jmpe lg...bubye....

Friday, 14 October 2011

my kazen wedding.....(on satrurday- 8 / 10 / 2011)

this is my kazen wedding.......














bila cuti sem.... :)

dah hampir seminggu da cuti sem...tp masih bosan stay kt rumah jew.....x jd kje la....huhuu...klau keje pown bet jg...tp kje tu minat la..sbb bosan..klau tak kje bosn plak dok u mah je...antara rutin kt umah online , tgk tv , makan , tidor , online , tgk tv mkan , tidor dan setersnye mcm tu jew....mcm x de life langsung bile stay umah ni...x de ape yg boleh wat...x de bnda bru nk wat......bosan...bosan...bosan....hurm...next week may be goin back to kL...attending someone wedding....terpakse la pergi sbb kesian bile dgr di mryu kt kiter ni.....igt2 x nak pergi....tapi bile kwan2 die kol and mryu so terpksa la pergi...

ingt cuti ni boley la g cuti2 ngan family smua...igt nk g penang tp my dad sbuk plak...ade koje katenyew....bosan..bosan...bosan.....tonite suddenly i miss him so much...ape la die wt skg ni ek...klau x waktu2 cm ni slalu skype ngn die...tp mlm ni x skype sbb ade kt umah atok kiter....ptang td ade doa selamat ngn tahlil sbb tok sdrew kiter nak g HAJI ari selasa ni......best dpt berkumpol ngn sdrew2 kiter.....hehehe.....harap2 semuanya berjalan lancar...bak katew owang putih..wah owang putih taw...haha jangan main..... hope everything goin smoothly , everything goin follow the flow....hahha....




so,before i finish writing my latest blog...i just want to say that I LOVE YOU SO MUCH AND I MISS YOU......




i miss you

miss your smile







Saturday, 1 October 2011

cuti sem...nak keje atau ?????

hah cuti sem da nk dekat ni....jap je lagi..hehe...tapi kalau balik nanti nak keje atau tak ek???hurm yag mne stu pilihan anda ek????cuti sem ni sampai bulan 11 so agak pnjang la jg...hehe...x taw la nk wt pe bile cuti sem ni???kalau dok umah mest bosan kan and kalau keja takowt penat plak kan...hurm which one is better,stay at my house or work or have a vacation with family?kalau pegi vacation ngan family nk g mne ek?hurm...klau keje boley kumpl duit kan..hehehe.....x pe la tggu dan lihat je la nanti ye...ok bubye semua




:: mood-happy::