Sunday, 5 February 2012

housemate.....

sebenarnye x taw nk tulis ape kt blog ni...tapi dah memandangkan ter'click' new post so kena la jg post something..hurm nk post ape ek..


pada pagi yang indah lagi permai ini (wah cam ayat ape jew) aku nak cite pasal housemate aku yang gile2 ni hah..ok....ak paling rapat ngn housemate aku name die saiful azhar a.k.a epul ,acap (kecik) dan yg lain pown aku rapat jg...tp yg slalu hang out ngn ak kt umah ni epul n ade kwan aku sorang lagi name sarip tp name glamour die arip zaidi (jangan lupe add diekt fb,hahaha)...houseamate aku ni kire otak dorang gilew2 la jg..mcm aku...boley msok group r...geng masok air la kate kan....kat umah sewa aku ni yang paling rajin masak n maskan paling sedap si epul tu la...die memang suke memasak kt umah klau ade mase lapang...

alhamdulillah da dekt sebulan aku stay umah sewa nn dorang n dorang semua ok2 jew ngn aku walaupon dorg amk course lain...nak taw np ak cakap cm tu.....ok ak cakap mcm tu sbb adekwn2 ak yg lain ckp kalau nk dok umah sewa duduk la budk satu course ngn aku sbb senang budk stu course ni da taw prangai kite tp aku rse x...mind setting dorg x betul....ak da sbulan stay ngn dorang ni walaupown bukn stu course ngn ak..tp dorg ok jew....housemate ak ni course DPA (public admin) n aku ni course masscomm....dorang ok2 jew ngn  ak.....x mcm ape yg sesetengah kwan aku ckap....ak x kisah ngn course ape ak stay asalkan dorang ok ngn ak n ak ok ngn dorang...so far dorang x de wt hal la ngn ak....we are like one family...da mcm adik beradik da ngn dorang ni...hehehe....ak slesa ngn dorang sbb dorng ni jenis x berkira sgt....so ok la kn dpt housemate cm ni...they are little bit caring each other.....

my mom slalu pesan klau stay kt umah sewa tu jgn la berkira sgt n jgn gaduh2....aku slalu pesan mama aku tu...kteorg kt umah ni kalau wt kerja kteorg wt same cth - kemas rumah , basuh baju , masak etc....and next sem i still sewa rumah yang same...hehehe....


arip , epul n kecik....ish kalau ye pown lapar...sbar la..




epul & kecik



its me azlan kiedo (A.K)





wit my housematE from left - epul ,acap (middle) & me



 
kteorg kat Mac Donald Dataran Pahlawan (DP)









                                           







No comments:

Post a Comment