Monday, 6 February 2012

al-kisahnye...........

hai dan salam semua.....kali ni aku nak kongsi ngan korang semua pasal apa yg terjadi kat diri aku mase oTw balik umah td....

         Al-kisahnye ari ni aku popular kejap kt area COOLBLOG mase nk balik umah td....ni semua angkra housemate aku punya pasal ler....epul n acap kecik.....siot jew korng kan....disebabkan dorang post link 'BLOG' ak kt diorg pnye course page tetibe pagi td dlm pkol 10 cm tu,kt kawsan yg dipanggil COOLBLOG ade sorang gurl ni tegur ak....ni antara dialog die :

GURL : eh awak jap,sy nk tnye...awk ni la kan yg post blog kt DiPAC pnye page....so awk la tuan empunya blog tu...sy da bce blog awak.....ape blog awk hurmmm Kiedo Story (nada tergagap,sbb x taw nk sebut...haha)

AKU : *speechless....sebb x sngke ade org bace blog aku..igtkn x de org bce....hurmmmm* aah ye la...sy la tuan punya blog tu..np ye?tp yg post tu bukn sy,sbb sy bukn course DPA sy course lain.....yg post tu housemate sy......

GURL : owh..x de pa pe...sy bce la blog awk yg pasal 'HOUSEMATE' tu.....sy taw bukn awk yg post n sy taw awk bukn course DPA......

Lebih kurang mcm tu la antara sesi dialog ak ngn budak tu......sepanjang perjlanan ak balik ke rmah td, ak asyik terfkr mungkin bukn budak tu sorang yg bce...and ku rse ramai lgi budak DPA yg bce......MATI LA AKU!!!!!!! ni semua kerja housemte aku yang tercinta SAIFUL AZHAR ALANDRA & KHAIRUL ASYRAF......guys thanks sebb wt publisiti MURAHAN kat AKU!!!! THANKS A LOT.........aku hargai sangat sebb dpt menCAPUB kt DPA pnye page.....

NI LA BEBUDAK YANG BUAT AKU POPLUAR 15 MIN.....ppfftt....siot jew....
1st DALANG

2nd DALANG





No comments:

Post a Comment