Sunday, 20 January 2013

FINAL YEAR & FINAL SEM..!!!!

Salam semua...da sekian lama sy menyepi dan da lame x update blog sy ni..da berhabuk da....bersawang je hah....bukan tak teringat nk update cite kt blog ni..tp tak sempat la...maklum la sy da final sem and year in this uitm lendu malacca ni...hehehe...oh ye, sebut pasal final year ni kan...pejam celik pejam celik sy pown da nk hbis belajar da pown...da last sem da..insyallah kalau x de aral melintang bulan 3 ni sy da hbis belajar kt sni....sy rse mcm kejap je sy msuk uitm ni..ye la kan..sy masuk 26/6/2010 hah see i still can remember taw that special date....tarikh keramat yang menjadikn sy sebgai seorang pelajar di UITM LENDU MELAKA ni...dan jurusan KOMUNIKASI PENGAJIAN MEDIA...hahaha...sekrang ni sy da semester 6...not senior at all...hehehe..biase-biase je..rse sedih pown ade bile nak habis diploma....rindu kan kawan-ii nt...rindukan mase stay kt hostel dlu...lepak-ii kat cafe , lepak kt tasik tun fatimah smpai lewat malam..hehehe....the best moment is bile bulan puasa...hah that part is de best evaaaa..!!!! sebb ape sy ckap best sebabnye a week before all student cuti raya,kteorg hostel lelaki ade kan WAR....perang mercun antra hostel-ii yg lain...hehe..best sgt...sepanjang sy belajar di sini,errmm lebih kurang 2 taun setengah sy kt uitm ni..banyak benda sy pelajari , memberi kan sy pengertian persahabatan dan erti kehidupan yang sebenar sebagai seorang pelajar....macam-ii benda yang sy lalui sepanjang sy bergelar seorang pelajar di sini..sy da banyak belajar mcm-ii kt sni....dripada budak yang dulunya x taw nk hidup berdikari dan skg sy da pown taw hdup berdikari tanpa family sy disisi...kwan-ii yang banyak memberi sokongan kat sy, memberi semangat kt sy....

Bile dah nk dekt hbis lg beberapa bulan ni..terasa mcm x nak berpisah pula dengan kwan-ii, ye la da dekt tiga taun kan bersama so bile nk berpisah tu mcm berat plak...bak kate orang bile ade pertemuan mesti ade perpisahan ye dok....heheh....dan bile da final sem ni,mcm-ii event ade...dan duit pown bnyak gne..smpai nk mkan pown x de duit...hehehe..nk wt cm ne kan....ni la risiko seorang pelajar...insyallah, harap-ii final project nt semuanya berjalan dengan lancar...amin~