Monday, 24 September 2012

yyeeeaaayyy...umur aku da genap 20 tahun...

salam semua....hari ni tanggal 25 / 9 genaplah umur aku 20...aku bersyukur kepada Dia kerana Dia bagi aku peluan hidup di bumi ni selama 20 tahun....aku bersykur sangat-sangat...aku harap lepas ni aku akan mnejadi seorang yang lebih matang dalam mengharungi segala cabaran dan halangan di bumi ini...aku bersykur lagi sekali kerana diberi nafas dan di beri peluang untuk meneruskan hidup sbg seorang pelajar....juga ucapan terima kasih buat kawa-kawan  tak kira la kawan yg kenal kt fb ke, kt bbm ke , kwn uitm ke...terima kasih banyak-banyak sebb sudi meng'wish' befday untuk sy...dan paling tak sy sangkakan ialah ex sy kol td ucap kan slmat hari jadi kt sy...siap ade background music lg..ahahaha...lawak tol....pitching lari lorwhhh awk...hahaha...anyway thanks yeah..i appreciate that....walaupown sy ngn die da x de pa pe but we still contact sebb bg sy x perlu la kte nak bermusuhan kan..betul tak???and thank u also to my BFF azfar ismail hudson..nah kau ak bg name fb kau..hahaha....thanks jg sebb wish kt ak walau pown ko lmbt dri org lain....ape2pown thanks la ye....hahahah...kepada kengkawan fb yang kol sy td dan nyanyikan lagu befday tu...korang memg buat ak gelak kan...sumpah lawak gilerr kot...thank u juga wei....korg kwn fb ak yg sporting wei....sumpah memg ak gelak gile2 bile dgr korg nyanyi lagu befday tu....ape2pown best la....so di kesempatan ni, sy berhajat agar semua cita-II dan angan-II sy hajati selama ini akan tercapai...insyallah....weiii...!!!! aku tak percaya umur aku da 20....hahaha.....

Tuesday, 18 September 2012

tak de tajuk

Paggiii semuuuaaa.....haha...jumpe lagi kite..da lame x update blog sy ni hah...dah bersawang da sy rse....haha...x de cite ape2 pown ari ni sje je nk update blog ni hah...anyway nak bg taw la kt korg semua....sy da nak hbis sem5 da...da final year da...tggal satu sem je lg hah...bulan 4 depan insyallah sy habis la...kalau x de arah melintang kan..harap2 x de la arahnye nak melintangkan..heewhewhew....klau habis taun depan sy akan sambung degree plak bulan 9 cam tu...amik course masscomm jg tp major broadcast and minor TEKA maybe la..haha..not decide yet...hehe...well wait and see je la nt ye...hurm...sem 5 ni memg tough sgt2...dengan subject nye yang mcm ape je lg....antara killer subject for this semester is COMM RESEARCH which si this subject we as student must find one research....but it must have connection with communication and media....memg sush sgt ok..tp alhamdulillah dengan kesabarn yang diberi oleh-Nya sy akhirnya berjaya menyiapkan satu report untuk subject tu...memg pecah kpla wt assgnment subject tu..mggu ni pula minggu presentation dan mggu terakhir ade kelas...so next week x de kelas then this thursday goin back to my hometown...kedahh..!!! yyyeeeaaaa....!!!!!nak balik...!!!!!ok la smpai sni sje ye sy punye cite..nt sy cite lagi wokeyyy...!!! bubye.....