Wednesday, 8 February 2012

bermulalah PEPERANGAN antara aku dan SOALAN2 exam.....

hai dan selamat pagi semua......ari ni nak kongsi ngan korang semua pasal PEPERANGAN antara aku dengan SOALAN2 exam...hehe....nape ak ckap mcm tu,sebabnye mulai bulan dan minggu ni ak da dekt mid term exam n final exam...so ak kna struggle untuk jawab semua soalan exam tu...esok (khamis , 830-1030 mlm) ade mid term untuk subject graphic design tp baru mlm ni ak nk study bagai...insyallah sempat punyew.....dan aku harap2 esk ak boley jawb semua soalan yg ade.... ~amin~


so,tu jew la ak nk kongsi ngn korang semua....dan doakan aku supaya aku dapt jwb soalan tu nt ye....bubye..

No comments:

Post a Comment