Wednesday, 29 February 2012

ISLAMIC COMMUNICATION EXHIBITION (I.C.E) 2012its me


its me
hai semua dan salam....mlm ni ak nk cite pengalaman ak jdai cre (adhoc) untuk event senior ak semester 6...hari sabtu dan ahad lepas fakulti ak ade wat satu event kat DATARAN PAHLAWAN MEGAMALL MELAKA..event pada sem ni bertemakan keislaman..so event berjalan dengan lancar selama dua hari dan ak pown turut rase penat dan letih tpi x pe ak dpt cri pengalaman yg baru...so nt klau ade ape2 event senang la kan...ak da ade pengalaman...event kali ni memg sangat best dan x panas pown..ye la kan event kali ni indoor event so ade aircond x la panas mcm event sblom2 ni...event kali ni ramai jg la artis yg datang antranya Nora , Aishah , Hael Hussain dan ramai lg la...hehhe...event kali ni juga mengetengahkan islamic fashion show...dimana model2 kali ni kena pkai pakaian bercirikan islamic....sangat menarik dan pakaian semua cantik2...selama dua hari ak kt event tu sempat la jg ak snap2 pic, snap2 pic ngn retis gituuww...huahuahua....walaupun rse penat kt bdan x hbis lg tp ak rse srnok n enjoy sgt ngn event kali ni sebb event kali ni dorg ade sediakan hotel untuk kteorg yg jd crew2 ni..tp ak x stay bilik yg dorg bg tu..ak cri blik lain sbb blik tu mcm crowded sgt...so x pe la ak ngn kwn ak yg lain g cri bilik yg murh untuk stay satu mlm.so pas event tu hbis, pd mlmnya pulk ak ngn kwan2 ak g hang out kt Celsius..berjimba berkaroks kt sne...perghhh best giler karoks smpai pkol 2 pagi....sampai x hengat dunia...mcm2 pengalaman baru yang ak dpt mse event hari tu...lagipown kalau ak x jd crew untuk event tu ak memg terlibt pown secra langsung sbb ak pnye bacth kena wat photo gallery..photo gallery tu assignment kteorg untuk semester 4 ni...dan kena amik gmbr2 islamic architecture...x kira la gmbr ape pown tp kena ade unsur2 islamic....so pas amik gmbr tu semua gmbr kteorg publish kt event tu...berasa bangga juga la sbb name aku pown ade stu..hahaha....pada mlm kemuncak event tu, ade pertunjukan runaway...islamic fashion.....WOW!!!!! AWESOME...GORGEOUS....model semua cantik2 n hensem2...hehe.....best sgt....slpas slesai semua tu maka berakhirlah event tu...and ak plak yg rse lega...hehe.....

owh yyyeeaahhh..karoks time...





snap gambar with kak nora....

antara model pada mlm tu
dengan dua orang model lelaki..
























 p / s - semua model malam tu adalah pelajar dari UITM MELAKA......

No comments:

Post a Comment