Friday, 6 July 2012

rindukan blog sy...

hai...hai...hai...da lame sy x update blog ni...dah hampir dua bulan kot x update blog ni..yela kan masing-masing sbuk dengan kerja dan assignment....semester yang skg ni sangat bnyak kerja yang perlu diselesaikan daripada assignment hinggalah ke kerja lain....maksud kerja lain tu macam kena siap kan prop untuk persembhan teater kteorg iaitu 'BONEKA' di UITM ni nt....sangat penat dan jadual semester ni sangat padat dan ketat....masing-masing sekrg ni sibuk uruskan event kiteorg....hurm event ni sebhgian daripada assgnment kteorg kalau event ni berjaya maknenye assgnment kteorg berjya la....event kelas sy bertemakan 'CHARITY : ANIMAL WE CARE' di mana kami semua akan buat charity seperti bersihkan kandang-kandang haiwan yang ade dekt zoo melaka nt....rmai artis n vvip yg kami jmput.....really excited and nervous bile jelang event tu nt...hohohoho...selain daripada tu sy jg skg ni sbuk dengan teater sprti yg sy cakap kan td....yela teater tu lagi dua minggu je kot...so kteorg budak-budak teater bertungkus - lumus untuk siap kan semua props yang ade dan adekan latihan teater pada tiap2 malam di kampus.....so harap-harap teater kteorg akan berjalan dengan lancar la ye...so lain kali kalau ade crite lagi sy update lagi okkkkk...bubye....

No comments:

Post a Comment