Wednesday, 26 October 2011

Fesyen...

Fesyen ooohhhh fesyen....hah tu la tjok or topic sy untuk blog kali ni...ehehe...sy rse tajuk ni agak sesuai ngan zaman skarang sbb zaman sekrang ni dah moden dan klau kitew tengok kebnyakkan dari segi pakian , gaya rambut , dari baju hingga ke kasut penuh dengan fesyen yang tersndri...BETOL x?????hehehe.....ye la zaman dah maju dan orang pown nk maju jg la kan....korang semua mint fesyen tak?tipu lah klau korang x minat fesyen kan,,,ahakz....sy sndri pown mnat fesyen....tp fesyen yang kte gayakan tu kne la bersesuaian dengan umr dan personaliti kitew.....remaja - remaja zaman sekarang ni hdup penuh dengan fesyen x kirew lah lelaki atau perempuan....dlu orang ckap fesyen ni hnya untuk lelaki jew...betul ke?????tak lah.....lelaki pown boleh berfesyen jg la....sape katew x boley.....huhuu.....zaman dah maju bukn mcm zaman dlu la....klau korang tgk zaman sekrang ni kan..lelaki lebih berfesyen dari permpuan...hah cam new tu?????hehe....berfesyen ni bukan dari segi pkaian sjew malahan fesyen ni jg dari segi penampilan diri korang semua termasuk lah penjagaan muka anda....bagi lelaki korang tak perlu risau sebb skarang ni ade penjagaan kulit khas bagi lelaki...penjagaan kulit yg pling berkesan ialah L'OREAL...alah yang duta iklan tu Aaron Aziz tu..hehe...produk ni sesuai sgt untuk lelaki...bukan perempuan jew yg kna jg kulit mukew tp lelaki pown perlu menjaga kulit mukew.....zaman sekrang ni x kish la lelaki nk jg kulit mkew pown..ape ktew orang lelaki yg jgew kult mkew tu lelaki MASKULIN...bagi perempuan plak,sy x pasti produk ape pling sesuai...hehe..tp slalu nye sy tgk ade sesetengah pkai SK-II hehe..tp mahal la...kan skg ni kan ade produk bru bg permpuan, ala DIVA Malaysia pnyew produk tu SIMPLY SITI...produk tu harga die sngt berpatutan dan sangat bagus...hehe...

ok back to our main topic...FESYEN...hahaha....kite tgk skg ni kan fesyen bermcam-mcam fesyen yg dpt kte  tgk...mcm hurm....fesyen rambut K-POP,MAW-HOCK (sorry lau salah eja) hehe...dan mcm2 lg lah..hehe....kalau nk ikt satu2 fesyen tu memg x sempat..huhuhu......so kte ikt lah yang mnew sempat ye...hehehe....ape lg ye psal fesyen ni...hehe...bnyak sgt la pasl fesyen ni...dah x taw nk ckp yg mne stu,hehe....boleh dikatakan ktew smua ni hdup dl, berfesyen dah...hehehe....betul ke orang ckap klau nk berfesyen n kte kna stand-by duit yg bnyak...hurm bg sy x la....klau nk bli bju ke suar ke ksut ke ape2 ke mengenai fesyen ktew boleh beli yg mrah2 jew...asal kan pkaian yg ktew beli tu ktew pndai berfesyen,...klu nk berfesyen ni x semestinyew kna bli bju yg mhal2....yg murah2 pown boley jg nk berfesyen asal kan ktew sendri yg pkndai gaya kanyew....itu pendpat sy ler...hehe....ok lah sampai sini sje sy pnyew celoteh yew...hehe..semga berjumpew lg....dddddhhhaaaaaa!!!


p / s - nk berfesyen boley tapi berpada-pada yew!!!

No comments:

Post a Comment