Tuesday, 23 August 2011

C.I.N.T.AHidup kiter ni kadang-kadang berada di atas kadang-kala berada di bawah, jadi janganlah kiter lupe untuk melihat ke bawah..C.I.N.T.A....kata orang cinta itu buta, kata orang cinta itu tidak mengenal usia, kata orang cinta itu tidak mengira bangsa, mahupun agama, kata orang cinta membuatkan kiter bahagia bersama orang tersayang.. benar apa yang mereka kata...CINTA membuatkan kita bersa sangat bahagia, happy selalu, dan sentiasa tersenyum dengan yang tersayang.. Dala setiap perhubungan mesti kena ada cinta..jika tiada cinta, tiada kasih dan sayang.jika tiada kasih dan sayang, tiada juga kebahagiaan setiap pasangan itu.tapi kadang kala cinta ini juga membuatkan perasaan kiter ni berasa kecewa, pedih, dan juga lara.kadang kala CINTA membuatkan kiter rasa serik untuk meneruskan perhubungan ini,

                                              Di dalam e-book ini, penulis iaitu Dr. Cinta akan menjelaskan kepada awak:

  • Apakah sebenarnya cinta sehingga ramai manusia dahagakannya dan hebatkah cintasehingga ramai orang rebah tanpannya?
  • Mendedahkan 4 rahsia besar yang jarang pasangan bahagia dedahkan untuk mencari cinta sejati sehingga ke akhir hayat!
  • Awak juga akan menyelami dan memahami lelaki yang bakal menjadi teman hidup awak dari segi naluri, kehendak, emosi dan perwatakkan!
  • Apakah pakaian dan penampilan yang sangat sangat disukai oleh lelaki yang sebelum ini awak langsung tidak mengetahuinya! Supaya awak tidak kelihatan seperti Ugly Betty!
  • Awak juga akan didedahkan dengan beberapa tempat yang sangat mudah untuk awak menemui bakal teman lelaki awak!


                                   

No comments:

Post a Comment