Saturday, 6 August 2011

hanya tuhan yang tahu...

aku ni jahat ke??apa salah aku???kenapa ada orang yang tak sukekat aku,ade je orang tak puas hati ngan aku?korang semua,kalau korang tak suke ngan perangai aku ni..korang bagi tau je,aku tak kisah pown..aku lebih suke korang terus terang ngan aku daripada korang cakap blakang aku..sebenarnye,aku terasa sangat ngan korang semua what i mean here,cara korang layan aku,nape ngan aku korang cam nak tak nak je kawan ngan aku dan satu lagi kalau ada tugasan cam tugasan berkumpulan aku mesti disisihkan kan,aku selalu kena cari group sendiri..tapi classmate aku yang lain,tak payah cari pown ade orang ajak masok group.aku plak kalau ade kosong untuk group lain,bru la terhegeh-hegeh g kat group tu.cara korang cakap ngan aku pown mcam nk tak nak je..aku selalu perhatikan korang ngan geng2 korang semua,korang tak penah pown kan nk lepak ngan aku...korang lepak ngan geng2 korang je..ape salah aku?kadang2 aku happy bile tgk korang ngn group korg..then lagi satu,bila aku wat salah ckit korg mesti nk bahan aku kan..tp klau classmate kite yg lain wat salah,ade korang bahan,,ade korang cakap belakan??tak de kan..seriously aku terasa sangat ngn korang semua..kalau aku tak datang kelas,ade classmate kite yang cakap aku tak datang kelas sebb aku tak ade baju,pas tu pkai baju yang same g kelas...ape slah ke aku g kelas pkai bju yang same....aku rasa diri aku ni mcm tak wujud je dalm FAMILY 3F korang taw tak!!!!aku sedih ngan perangai classmate aku...korang taw tak,disebalik ketawa,happy2 aku tu...aku sedih dan kosng taw...cuma aku tak bagi taw and tnjuk je kt korang..korang tak kan dan tak pernah atau apa yang aku rasa dalam hati aku ni...korang slalu lepak ngn classmate kite yang lain,pergi mne je same2...tapi aku...sorang2 bawak diri...korg tak pernh nak ajak aku hang out ngan korang kan...aku tak mengharap tapi sembawa la kan...I JUST BE MYSELF..aku tak pernah nak ngatew kat korang semua,tak pernah ngate blakang pown pasal korang..tapi nape korang wt aku cm ni??aps salah aku????aku taw yang perangai aku ni tergedik-gedik tapi aku jadi diri aku,tak jadi diri orang lain..tapi tak pe lah aku ingat pesan mak aku ngan kawan aku yg lain "biar orang wat kat kite,jangan kite wat kat orang"...aku tak kisah klau korang x nak kawan ngan aku,aku taw aku sape..aku duduk tak same rendah,berdiri tak same tinggi ngan korang...aku tak setaraf ngan korang,anak2 orang kaya kan...sbb tu korang tak layan BUDAK KAMPUNG mcm aku ni...tapi untuk pengetahuan korang semua classmate aku,aku hargai sangat2 kat korang semua sebb korang pernah jadi kawan aku mase part 1 dlu walaupown satu sem je...aku tak pernah anggap korang semua musuh aku...I LOVE OUR FRIENDSHIP...





aku sedih sangat-sangat....tak happy bile pergi kelas ngan keadaan yang cm ni...hurmm.... :'(

No comments:

Post a Comment