Sunday, 14 August 2011

Shooting di bulan puasa.....penat tapi seronok!!!!! ;)

Alhamdulillah, selesai sudah shooting music video dengan STR8 PRODUCTION di Pantai Linggi...sangat best , seronok , enjoy tapi penat..ape -ape pown dapat banyak pengalaman baru di sana...dan dapat kenal lebih rapat lagi senior-senior satu course ngan kiter..ade jugak la insiden yang tak diingini berlaku macam????hidung salah seorang pelakon tadi berdarah kena tumbuk betul-betul dengan pelakon seorang lagi...hurmmmm....tema music video ni pasal patriotisma dimana berlatar belakangkan tahun 40-an iaitu sebelom negara kiter menyambut kemerdekaan..ade beberapa watak dalam music video ni antaranya amir,komunis-komunis,kawan-kawan amir dan ibu bapa amir...kiter memegang watak sebagai seorang yang kejam iaitu komunis...hehehe..lawakkan...macam mane la kiter boleh dapat watak tu...tapi tak pe...kiter sahut cabaran dorang untuk memegang watak tu...at last menjadi jugak watak komunis tu..yang bestnye shooting kat situ,ada budak-budak umur lingkungan 7 dan 12 tahun....jadi watk sampingan masa amir dan kwan-kawannya kecik dulu...seronok biler lihat telatah budak-budak ni.tempat shooting tadi sangat cantik..pantainya bersih...sejuk jer...lepas habis shooting semua,kiter dan crew-crew STR8 PRO g berbuka puasa dekat Linggi ikan bakar...wwwwaaahhhhh!!!!sangat sedap ma...hehehe...itulah pengalaman yang paling best sekali...kalau kamu semua nak tengok music video tu...tunggu la nanti yer..mungkin lepas raya kiter upload kat fb atau blog ok....

No comments:

Post a Comment