Friday, 5 August 2011

sayang dia tapi.......

aku sayang kan dia,tapi dia sanggup buat aku macam ni.ape salah aku dekat dia ni?aku betul-betul sayangkan dia..semalam aku ada kol die,lepas tu ade orang lain angkat fon die,bila aku tanye dia cakap tu adik dia tapi sebaliknya tu bukan adk dia tapi someone else selain aku..aku sedih sangat-sangat dengan perangai die..aku betul2 percayakan die tapi die wat aku cam ni..aku rasa sunyi sangat bila dia tak msej aku.aku sayang die sangat2.sangat2.....ya allah apakah dugaan yang seterusnya yang engkau berikan kepada aku selepas ini?

No comments:

Post a Comment