Sunday, 7 August 2011

tak sabar nak raya

tinggal lagi beberapa minggu je nak sambut bulan yang mulia iaitu bulan syawal atau hari raya aidilfitri..hurm...tiket bas balik ke kedah dah HABIS!!!!!..mcm mne ni...tpi nasib baik la kampus kiter ni wat program balik kampung,nt blik kedah naik bas UITM..hehe mcm seblom2 ni...huhuhu,,,part 1 dlu pown kiter nek bas UITM gak balik kedah,so kali ni kali kedua la kiter balik nek bas ni..hehehe...hurm ckp pasal nk raya ni...kawan kiter semua ni x kire la kt FB ke kt TWITTER ke kt mne2 je la,korg da beli ke baju raya..da decide kuih ape yg korg nk mkn raya ni?da decide ke bju melayu or kurung korg warne ape?hurm...kiter x decide lagi nk beli bju raya warne ape taun nie,maybe pkai yg lame je kowt sbb bju melayu yang lama still bley pkai lagi...hehe...hurm...mungkin raya ni kiter raya kat umah baru kowt..hehehe...x sabar la nak balik umah,hehe..rindu rumah sgt2....hurm nt kan kiter nk suwoh mama kiter wat kuih jam tart,almond bar ngn almond london..hehehe...eeeeeeee ssseedddaappnnyyyeee!!!!!...kiter rindukan family kiter semua...hurm..



my beloved family

family memory

my cuzzie

No comments:

Post a Comment