Wednesday, 10 August 2011

rupanya ade orang lain juga yang sama situasi ngan aku....

aku ingatkan aku sorang je yang ade masalah ni,rupanya ade juga orang lain yang mempunyai masalah yang sama ngan aku.die nie kawan aku,satu kelas ngan aku...aku tau citer die ni baru je ptang tadi lepas habis kelas...die citer semuanya kat aku..i told her that i in the same boat with her...aku tak sangka selama ni orang yang aku rasa tak ade ape-ape masalah rupanyer kena tempias yang sama ngan aku...orang yang kate ngan ngutuk aku tu adalah orang yang sama ngatew kawan aku ni..aku tak sangke die ni mempunyai HATI YANG SANGAT BUSUK sampai ngan semua orang pown die nk cari pasal...aku rasa die nie ade msalah mental la,why she want control everybody in my class?aku tak sangka la perangai die cam ni,g kelas sopan tapi disebalik kesopanan die tu tersembunyi 10001 niat yang tak baik...sorry to say la ye,aku bukan nak ngate kat dia but this is the fact,her attitude sucks...talam dua muka...die suke komen pasal kelemahan orang lain.katew kt kwn sndri bossy la ape la...tapi die sedar tak yang orang yang die cakap tu akan tolong die satu hari nanti bile die susah..bile aku cakap bodoh nt marah tpi memang pown,cakap tu tak fikir dlu...sebelum ckap kt orang lain,.please ye CERMIN DIRI TU DULU SEBELOM KOMEN PASAL ORANG OK...

ye aku taw la ko selalu lepak ngan ko punyer group tp jgn la smpai semua orang pown ko nk control..kiteorg pown ade hak jg nk kwan ngn dorg semua..tolong la jgn hasut orang lain smpai dorg benci kt aku...ape salah aku pown aku tak taw?aku da lame sabar ngan perangai ko ni?tolong jangan bagi aku marah,aku tak suka nk marah2 orang especially my classmate..

No comments:

Post a Comment